Hitta Dubrovniks bästa hotell för en skön strandsemester

Dubrovnik en historisk och vacker stad

 

Dubrovnik är en kuststad som ligger i Kroatien och är en fantastisk turistort för besökare som vill njuta av dess vackra natur och intressanta historia. Oavsett om du besöker Dubrovnik för första gången eller den hundrade, kommer känslan av vördnad aldrig att sjunka när du betraktar skönheten i Gamla stan.

I själva verket är det svårt att tänka sig att ingen blir begeistrad av stadens vackra marmorgator, barockbyggnader och ändlösa skimmer från det Adriatiska havet, eller underlåter att inspireras av en promenad längs den gamla stadsmuren som har skyddat en civiliserad och sofistikerad republik i århundraden.

Vid ditt nästa besök till Dubrovnik kan följande fem hotell vara någonting att välja emellan. Alla erbjuder ett bra boende, en fantastisk service och ligger i närheten av alla de mest populära områdena i staden.

Bellevue Hotel

30 meter över Miramarebukten och på gångavstånd ifrån Gamla stan, ligger det lyxiga 5-stjärniga hotellet Bellevue Hotel, som är en veritabel fristad för människor vilka vill koppla och fly ifrån all brådska i vardagens liv.

Det är verkligen ett unikt hotell för kräsna individer som uppskattar lyx, en superb service och uppmärksammade detaljer. Hotellet ger en stark känsla av frid och tillflykt ifrån all stress i den moderna världen. Detta begrepp gäller både för hotellets design och all service som tillhandahålls.

Hotel Bellevue Dubrovnik

Bellevue ligger på en spektakulär klippa ovanför Miramarebukten. Alla rum har fantastisk sjöutsikt. Dubrovniks gamla stadsdel ligger drygt 1 km bort.

Den lyxiga spaavdelningen har medelhavsatmosfär, bastu och gym. Under din vistelse kan du ta ett dopp i inomhuspoolen, som har fantastisk sjöutsikt. Du kan även njuta av avslappnande massage.

Hilton Imperial

Detta eleganta hotell i Dubrovnik byggdes år 1895 och totalrenoverades år 2005. Hotellet har fortfarande behållit all sin ursprungliga charm, samtidigt som det erbjuder fördelarna med modern teknik och tidsenliga faciliteter.

Det erbjuder en fantastik service ifrån sin personal. Hilton Imperial är idealiskt beläget bara några minuters promenad ifrån Gamla stan i Dubrovnik. Håll dig i form med ett träningspass i gymmet, unna dig en massage eller ta ett dopp i deras glittrande pool. Det finns alltid någonting här för hela familjen.

Hilton Imperial Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik ligger på tröskeln till Dubrovniks gamla stadskärna. Hotellet erbjuder en inomhuspool och ett hälsocenter med bastu, hamam, gym och massage.

Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i alla allmänna utrymmen. De luftkonditionerade rummen är utrustade med en platt-TV med satellitkanaler. De har även eget badrum med badkar eller dusch.

Dubrovnik Palace Hotel

Kroatiens finaste Luxury Resort Hotel & Spa vid namn Dubrovnik Palace hotel, är medlem i Adriatiska Luxury Hotels. Hotellet ligger endast en kort bilresa ifrån den historiska Gamla Stan i Dubrovnik och inkluderar även ett konferenscenter för affärsresor.

Dubrovnik Palace Hotel erbjuder det bästa i lyxboende, det finaste inom mat och toppmoderna hotelltjänster som ser till att du får ut det bästa av din vistelse i Dubrovnik

Hotel Dubrovnik Palace

Hotel Dubrovnik Palace ligger på Lapad-halvön och totalrenoverades 2014. Detta hotell erbjuder en strand och ett dykcenter. Alla rum har elegant inredning i jordnära färger, balkong och utsikt över Elafitöarna.

Gratis Wi-Fi, luftkonditionering och lyxiga badprodukter finns i alla rum på Dubrovnik Palace. Samtliga har även platt-TV med satellitkanaler och minibar.

Rixos Libertas

Rixos Libertas öppnades för nya gäster i november år 2007 och det ligger bara 15 minuter till fots ifrån Gamla stan. Helt renoverat erbjuder Rixos Libertas Dubrovnik en maximal solexponering med en hisnande utsikt ut över havet.

Hotellet har 254 eleganta rum och sviter, som ger en unik känsla av lugn och fridfullhet.

Rixos Libertas Dubrovnik

Detta 5-stjärniga hotell ligger 15 minuters promenad från Dubrovniks gamla stadsdel. Här erbjuds en stor spaavdelning med både inomhus- och utomhuspooler och panoramautsikt över havet.

Alla de luftkonditionerade rummen på Rixos Libertas Dubrovnik har eleganta och moderna möbler, platt-TV, gratis Wi-Fi och ett rymligt badrum.

Villa Dubrovnik

Villa Dubrovnik ligger Inbäddat i vackra trädgårdar bland tall och cypresser. Det har en utsikt över det Adriatiska havet, Gamla stan och ön Lokrum. Efter omfattande renoveringar, erbjuder detta underbart belägna hotell numera två terrassrestauranger, en inomhus / utomhuspool, ett spa och en avskild strand.

Atmosfären här är varm och vänlig med ytterligare avkoppling som kan avnjutas i rymliga rum och sviter, alla med sin egen balkong eller terrass.

Villa Dubrovnik

Detta 5-stjärniga lyxhotell ligger bara 15 minuters promenad från den gamla stadskärnan i Dubrovnik. Hotellet har en privat strand, 2 restauranger och ett elegant spa. Du erbjuds gratis båttransfer till den gamla stadskärnan under sommarsäsongen.

Hotellet har 2 restauranger med havsutsikt, en vacker lounge med trädgårdsmöbler och ett bibliotek.